Spar penge med en Daikin varmepumpe i unikt design

Vælger du en luft til luft varmepumpe fra Daikin, får du en miljøvenlig og udgiftseffektiv varmeløsning, der ikke bare giver dig store energibesparelser og et optimalt indeklima. Din investering i en Daikin varmepumpe vil også have tjent sig selv hjem på blot et par år. Med en integreret løsning til både afkøling og opvarmning i din bolig, er du nemlig sikret en lavere startinvestering og færre udgifter til vedligeholdelse og drift.

Blandt nogle af de andre fordele ved de populære varmepumper fra Daikin er, at:

  • Du får en varmepumpe med en unik inverterteknologi. Dermed kan du reducere dit strømforbrug med op til 30 % sammenlignet med varmepumper uden inverter.
  • Du får en lydsvag varmepumpe med et lydniveau ned til 22 dB og indbygget komfortfunktion såvel som bevægelsessensorer. Denne gør, at luften fordeles jævnt i lokalet uden træk.
  • Du kan reducere dit strømforbrug med hele 80 % ved at udnytte den innovative Econo sparefunktion til at sikre, at varmepumpen går på standby, når der ikke er nogen i lokalet.

Som et ekstra plus sikrer det diskrete design, der kendetegner alle Daikin varmepumper, at du nemt kan integrere varmepumpen i dit hjem på en stilfuld måde. Det gælder uanset, om du vælger en vægmodel eller gulvmodel, når du investerer i en Daikin varmepumpe.

Få den rette Daikin varmepumpe til en attraktiv pris hos os

Her hos Eduterm finder du et stort udvalg af Daikin varmepumper, der alle udmærker sig ved at være A-mærket og have en af markedets højeste COP-ydelser. Afhængigt af hvilken model, du vælger, kan du nemlig opnå en varmeeffektivitet på helt op til 4,65 kilowatt. Dertil tilbyder vi nogle af markedets mest fordelagtige priser på varmepumper fra Daikin såvel som en hurtig og professionel installation.

Læs mere om vores vægmodeller og gulvmodeller fra Daikin på siderne herunder og find den rette Daikin varmepumpe til dine behov. Har du spørgsmål, står vi klar med professionel rådgivning. Udfyld blot formularen her på siden, eller ring til os på 39 67 33 44.