Varmepumper er en bæredygtig og billig opvarmning

Er du på udkig efter en bæredygtig og økonomisk løsning til opvarmning af din bolig, er en varmepumpe det ideelle valg. Her gør du nemlig en god investering, der reducerer CO2-udledningen fra kul, naturgas eller olie, da 75 procent af den energi, den anvender, kommer fra den omgivende luft. Vil du for alvor gøre en forskel for miljøet kan du endda kombinere din varmepumpe med en solfanger eller lignende.

Når du installerer en varmepumpe i din bolig, får du også en lang række andre fordele:

  • Du får et behageligt indeklima og en effektiv opvarmning ved temperaturer ned til –22 grader
  • Installationen af din nye varmepumpe tager blot én dag, og den har en levetid på op til ti år
  • Din investering i en varmepumpe har tjent sig selv hjem på to til tre år og øger værdien af dit hus

Det er således både klimaet og din pengepung, der nyder godt af din investering i en varmepumpe.

Hvordan virker en varmepumpe?

I danske hjem er en luft til luft varmepumpe, der både kan bruges til afkøling om sommeren og opvarmning om vinteren, den mest udbredte løsning. Her får du en enhed, der effektivt udnytter energi fra luften til at flytte varme fra et område til et andet. Dette sker ved hjælp af et særligt kølemiddel, der enten absorberer varme eller afgiver varme, når det kondenseres.

Vælger du en af de mange varmepumper på markedet, får du en unik mulighed for nemt og hurtigt at styre, hvorfra og hvortil varmen skal føres hen. Det sker ved hjælp af en ventil, der kontrollerer kølemidlets flowretning. Afhængigt af årstiden og vejret udenfor kan du således nemt indstille din varmepumpe, så du opnår et komfortabelt indeklima døgnet rundt og samtidig opnå store besparelser.

Find den rette model i stort udvalg af varmepumper til en favorabel pris

Vil du høste de miljømæssige og økonomiske fordele ved at installere en varmepumpe i dit hjem? Her hos Eduterm forhandler vi et bredt udvalg af de populære varmepumper fra Daikin. Disse er kendt for et elegant design, der passer ind i ethvert hjem. Dertil har de et væld af innovative funktioner, der bringer komforten i top og dine udgifter i bund.

Her på siden finder du nemt den rette varmepumpe til en konkurrencedygtig pris. Vi står også klar med gode råd og professionel vejledning, hvis du har brug for hjælp til at vælge. Ring blot på 39 67 33 44 eller udfyld formularen under Kontakt.